Gitaarheld Michael Schenker met vier zangers in de Melkweg


Nadat Michael Schenker zich een aantal jaren met Temple of Rock goed heeft bezig gehouden komt hij in 2016 met een nieuw concept. Met het Michael Schenker Fest heeft de Duitse gitaarheld drie originele zangers uit zijn MSG beginperiode weer om zich heen verzameld. Naast de zangers (Gary Barden, Graham Bonnet en Robin McAuley) bestaat ook de rest van de band uit een paar zwaargewichten uit het verleden, bassist is Chris Glen en achter de drumkit zien we Ted McKenna. De band wordt compleet gemaakt door Steve Mann op gitaar en keyboards. Inmiddels is ook Doogie White die deel uitmaakt van Temple of Rock daar aan toegevoegd. Eerder dit jaar verscheen het nieuwe studio album ‘Resurrection’ waarop alle vier de zangers te horen zijn.

Read the full article on RockMuzine.com